Det siger eleverne

Thomas 

Elev


Frederikke 

Elev

Amelia 

Elev


Mads 

Elev
Mine arbejdsopgaver varierer meget fra dag til dag. Mit hovedfokus er dog på at sælge en masse varer. Det er det, jeg synes er sjovest. Jeg kan godt lide en udfordring, så hvis jeg skal arbejde lidt for at sælge nogle af varerne ved at hjælpe kunden med råd og vejledning, er det sjovest for mig.”

Fællesskabet i min butik er rigtig godt. Vi er mange forskellige typer, og det er også derfor, at vi fungerer godt som et team. Det sociale mellem kollegerne er især noget af det, der får mig til at glæde mig til at tage på arbejde. Fællesskabet ses også uden for arbejdspladsen. Vi har eksempelvis været hjemme ved min chef til noget FIFA og pizza. Det er en blanding mellem et venskab og et typisk forhold mellem kollegaer. På arbejdet ved vi dog godt, hvem der bestemmer, og vi er gode til at adskille arbejde og fritid.”

Vi har en god rollefordeling. Der er ikke tvivl om, hvem der chef, men jeg føler heller ikke, at jeg er elev. Jeg føler i hvert fald ikke, at jeg er nederst i hierarkiet. Man bliver lyttet til allerede fra start, og det er rigtig fedt.”

At være elev hos Tøjeksperten er et godt springbræt til videre muligheder. Det bliver måske ikke i den samme butik, men så kan man få en fast plads i en anden butik. Jeg selv kan bedst lide at sælge en masse varer, så jeg vil gerne fortsætte med at være inden for salgsdelen. Det kunne eksempelvis være som butikschef på et senere tidspunkt. Man skal have nogle mål, ellers kommer man ingen vegne.”

Som elev hos Tøjeksperten får du en masse værktøjer, du kan tage med i fremtiden. Personligt har jeg udviklet mig meget. Jeg er blevet mere udadvendt og selvsikker. Hvis du ikke er selvsikker, når du sælger, kommer det ikke til at lykkes. Troen på egne evner har jeg faktisk også taget med mig uden for butikken. ”