Det siger eleverne

Thomas 

Elev


Frederikke 

Elev

Amelia 

Elev


Mads 

ElevDet bedste for mig er at have med mennesker at gøre – at gøre så kunden går glad ud af butikken. Det er fedt det at se en kunde gå glad ud af butikken. Man føler, at man har gjort noget godt for kunden.”

Fællesskabet er helt vildt godt, synes jeg. Det er også en kæmpe grund til, hvorfor jeg er så glad for at være her. Vi klinger godt sammen. Vi kan godt lave plads til hinanden, og det er både i butikken og privat. Jeg er ofte i kontakt med medarbejdere i andre butikker, og via vores Wagner-ture og faglige arrangementer har jeg haft mulighed for at lære medarbejderne i nogle af de andre butikker at kende. Fællesskabet strækker sig over hele kæden, og det er rart at kunne sætte et ansigt på dem, man snakker i telefon med.”

Hvis man godt kan lide at have med kunder at gøre, og hvis du har interesse for salg, så synes jeg, at Wagner kan tilbyde rigtig, rigtig meget. De måler meget på dig i dagligdagen, så de ved også, hvordan du skal udvikles.. Wagner og elevforløbet hjælper dig med at få det bedste ud af dig selv.”

Jeg får masser af ansvar fra min chef. Jeg sørger eksempelvis for, at der er fyldt op, at sende varer til andre butikker, at organisere, at have overblik, og så arbejder jeg også med noget markedsføring på de sociale medier.”

Jeg vil også gerne sidde som butikschef på et tidspunkt. Det har hele tiden været min drøm, og der er det også fedt, at Wagner har så mange butikker rundt om i landet. Elevforløbet er godt skruet sammen til at lære os nogle egenskaber, der kan bruges i fremtiden. Meget af læringen kommer også fra hverdagen, hvor man altid kan spørge og få et svar.”

Hvis du har drive og passion for at vise dine evner, er en elevplads hos Wagner oplagt til dig. Man får i hvert fald en stor mulighed for at vise ens salgsevner, men det er også vigtigt, at man er klar til at tage ansvar, tør at gå forrest og er udadvendt.”